• Ledenvoordeel

  Voor leden van de Zwaluwen zijn er bij een aantal sponsors leuke aanbiedingen. Wil
  je gebruik maken van een van deze aanbiedingen, neem dan contact op met de sponsor, vermeld dat je van De Zwaluwen bent en geef je lidmaatschapsnummer door. Weet je je lidmaatschapsnummer niet, vraag dit dan op bij: ledenadministratie@dezwaluwen.nl
  Heb je andere vragen stuur die dan naar: sponsoring@dezwaluwen.nl

   

  Bij Domino’s krijgen de leden van De Zwaluwen 10-20-30% stapelkorting op het gehele assortiment met uitzondering van actie pizza’s en overige aanbiedingen. De korting geldt zowel voor afhaal bestellingen  als voor bezorgen. 

   

  Zonnemaat

  Snackbar De Zonnemaat:
  Bij een bordje friet en een snack, krijg je gratis een slush puppy, of een milkshake, of een soft ijsje. 

  Van Bruggen Adviesgroep:  Trots zijn wij als Van Bruggen Adviesgroep De Liemers dat wij vanaf heden sponsor zijn van KV De Zwaluwen. Ben jij van plan een huis te kopen of heb je vragen over je huidige hypotheek of verzekering? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep De Liemers aan het juiste adres.

  Vier jij het samen met ons?
  Deze samenwerking vieren we niet alleen, maar met iedereen. Daarom ontvang je ter ere van onze samenwerking met KV De Zwaluwen bij het afsluiten van een hypotheek een diner voor twee personen op onze kosten. Bel 0316 280 663 of ga naar vanbruggen.nl/zevenaar en maak een vrijblijvende (online) afspraakop ons kantoor aan de Didamsestraat 2a te Zevenaar.