• 22 Februari 2022, Zevenaar - Korfbalvereniging De Zwaluwen heeft in Michel Ligt de nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2022-2023 gevonden.

  Michel Ligt is momenteel hoofdtrainer bij Kesteren en heeft van de zomer al aangegeven daar na drie seizoenen te stoppen. Michel Ligt is een bekende en ervaren trainer in de korfbalwereld.  De afgelopen jaren heeft hij in vele verschillende klassen het trainerschap uitgeoefend.

  De paden tussen De Zwaluwen en Michel hebben zich niet eerder gekruist. Dat De Zwaluwen in de vacature had staan, ‘we zijn op zoek naar een trainer, die een volgende stap met een jonge ploeg kan begeleiden’, zorgde ervoor dat het contact werd gelegd.
  We denken in Michel een ervaren trainer gevonden te hebben, die de ploeg kan laten nadenken over het korfbalspel. De selectie bestaat uit jonge spelers met behoorlijke korfbalkwaliteit. Aan Michel de taak om daar het beste uit te halen. De intenties en ambities zijn in de afgelopen periode naar elkaar uitgesproken en we gaan op naar een sportief nieuw seizoen met elkaar met ambitieuze doelstellingen. Fijn dat Michel daarin zijn rol wil pakken. We hebben alle vertrouwen in deze samenwerking.
   
  We wensen Michel heel veel plezier en succes bij onze vereniging.

  Bestuur en TC De Zwaluwen


  Michel Ligt (links) en voorzitter Bram Wolbrink (rechts).