• Het kledingfonds is opgericht om leden te voorzien van dezelfde trainigspakken en wedstrijdshirts. Hiervoor wordt per jaar in januari € 9 extra contributie geïnd t.b.v. het kledingfonds. Nieuwe leden betaling eenmalig € 25 bij aanmelding.

  Trainingspakken

  De pakken mogen voor, tijdens en na de training gedragen worden en voor, tijdens en na de wedstrijden gedragen worden. Het is dus NIET de bedoeling dat bij overige activiteiten die niks met korfbal te maken hebben onze verenigingspakken te dragen! Bij verlies of niet inleveren van het trainingspak, ben je het kledingfonds € 45,00 verschuldigd. Het is NIET meer mogelijk alleen een trainingsbroek te bestellen, dus pas op je spullen! Mochten er problemen zijn met de trainingspakken, neem dan contact met het kledingfonds op. Verder is er een lijst met de uitgedeelde trainingspakken, die vind je hieronder.

  Windjacks voor trainers/coaches

  Ter aanvulling op de trainingspakken is het kledingfonds uitgebreid met windjacks voorzien van ons Zwaluwen logo, deze zijn uitgedeeld aan alle trainers en coaches. De windjacks zijn uit dezelfde lijn als onze nieuwe trainingspakken, dus dat ziet er ook helemaal top uit! Het is niet de bedoeling dat je zelf gaat trainen in deze jacks, gebruik de jacks alleen tijdens het trainen geven en het coachen. Aan het eind van het seizoen, of bij eerder beëindiging van de trainers/coaches bezigheden, worden de jacks weer ingenomen door het kledingfonds. Bij verlies of niet inleveren van het jack, ben je het kledingfonds € 30,00 verschuldigd. Mochten er problemen zijn met de windjacks, neem dan contact met het kledingfonds op.

  Wasvoorschiften

  • Kleding in de machine binnenste buiten wassen
  • Wasmiddel zonder bleek gebruiken
  • Bij handwas niet wrijven, maar wel knijpen
  • Bedrukking niet strijken
  • De kleding niet chemisch te reinigen
  • Te wassen bij een temperatuur van max. 40º
  • De bedrukte kleding niet in de droogtrommel drogen.

  Voor vragen kan je altijd contact opnemen met het kledingfonds. Wij zijn te bereiken via kledingfonds@dezwaluwen.nl