• Vanuit onze korfbalvereniging zetten wij ons niet alleen in voor het sporten en plezier van onze eigen leden, maar ook voor een goed doel dat ons allemaal aangaat: kinderen weer buiten laten spelen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

    In samenwerking met Jantje Beton, de organisatie die zich inzet voor het belang van spelen voor kinderen, hebben wij een digitale collectebus opgezet. Met deze collectebus zamelen we geld in om kinderen de kans te geven buiten te spelen en te ontdekken. Spelen is namelijk niet alleen leuk, maar ook essentieel voor de ontwikkeling van kinderen.

    Door te doneren aan onze digitale collectebus draag je bij aan de missie van Jantje Beton om buitenspelen weer vanzelfsprekend te maken. Een deel van de opbrengst gaat naar onze korfbalvereniging, bedoelt om te investeren in onze eigen sportfaciliteiten en jeugd. Het andere deel gaat naar Jantje Beton; hiermee realiseert de organisatie speelprojecten en -plekken voor kinderen die minder toegang hebben tot buiten spelen. Wist je dat 1 op de 6 kinderen in Nederland nooit buiten speelt?

    Waarschijnlijk weet je als geen ander hoe belangrijk sport en spel zijn voor kinderen. Daarom vragen wij je om ook een steentje bij te dragen en een kleine donatie te doen aan onze digitale collectebus. Zo maken we samen het verschil en kunnen straks nog meer kinderen genieten van het buiten zijn en spelen!

    Klik op de knop hieronder en help ons deze gezamenlijke missie te volbrengen. Dank je wel!