• UPDATE 19-03-2020
  Ook bij onze vereniging ligt minimaal t/m 6 april alles stil.
  De sportvelden zijn gesloten, er zijn geen bijeenkomsten en het KNKV heeft besloten dat alle wedstrijden t/m 16 april afgelast zijn (zowel zaal als veld).
  Het KNKV komt uiterlijk 6 april met meer informatie over het verloop van de veldcompetitie en de eindstanden van de zaalcompetitie.

  De voorbereidingen voor het jeugdkamp gaan wel gewoon door (allemaal digitaal, zonder bijeenkomsten), maar het is afwachten of het door kan gaan. We wachten hiervoor de ontwikkelingen af. We vragen kinderen wel zich alvast aan te melden, zodat we in ieder geval een beeld krijgen van wie mee zou willen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid.
  Voor vragen rondom het kamp kan je terecht bij Nienke van Alst (nienke@dezwaluwen.nl) of Barrie Meek (barrie@dezwaluwen.nl)

  Het bestuur adviseert alle commissies ook alleen digitaal te overleggen en niet fysiek bij elkaar te komen, conform de richtlijnen van het RIVM.

   

  Voor vragen over de vereniging kan je terecht bij het bestuur (bestuur@dezwaluwen.nl)

   

  ======================

   

  Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

  Korfbalvereniging De Zwaluwen neemt dit advies over.

   Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.
   
  Vervolg competitie
  Begin volgende week verwacht het KNKV nadere informatie te kunnen geven over welke gevolgen deze maatregel heeft voor het verdere verloop van de zaalcompetitie en evenementen.

  Hou de website in de gaten voor meer informatie