• De Glow in the Dark korfbaltraining was een groot succes! Meer dan 50 enthousiaste kinderen tussen de 4 en 13 jaar kwamen naar sporthal Heerenmäten voor een avond vol plezier en sportiviteit. De kinderen waren gekleed in de tofste fluorescerende kleding, waren allemaal prachtig versierd met glow in the dark armbanden en ze waren daarnaast geschminkt met toffe lichtgevende creaties op hun gezicht.

    Het was fantastisch om te zien hoe de kinderen in het donker en met al deze gave glow-effecten plezier hadden bij het korfballen. Ook de andere zalen waren mooi versierd met gezellige lichtjes en gekleurde lampen. De sfeer zat er goed in; iedereen was enthousiast en deed fanatiek mee met de leuke balspelletjes, tikkertje en het korfbalpartijtje.

    Kortom: het was een spectaculaire en onvergetelijke avond voor iedereen. De kinderen gingen met een grote glimlach naar huis en kijken al uit naar de volgende glow in the dark editie. Een dikke pluim dus voor het enthousiasme en het harde werk van de trainers en organisatoren van het evenement! De kinderen kregen allemaal een waardebon mee voor een maand gratis korfballen bij De Zwaluwen, dus hopelijk komen er gauw een aantal enthousiastelingen met de jeugd mee trainen.