• Blij zijn we om drie nieuwe sponsors aan jullie voor te mogen stellen.

  Stichting Tikkie jij bent hem (shirt sponsor A1)

  Tikkie jij bent hem

  Deze stichting heeft ten doel iPads te geven aan ernstig zieke kinderen, overal in het land. Na het verlies van hun zoon Luuc hebben Jolanda en Nico Plönes deze stichting opgericht. Ze hebben gezien hoe Luuc genoten heeft van zijn iPad, en zijn wens was het om alle ernstig zieke kinderen een i Pad te geven. Vlak voordat Luuc Plönes overleed, sprak hij uit hoe fijn het zou zijn als alle terminaal zieke kinderen een iPad zouden krijgen. Moeder Jolanda en haar man zetten zich nu samen in om die wens werkelijkheid te maken.

  De stichting Tikkie jij bent hem werkt hard aan de realisatie van een oncologisch verantwoord zwembad voor ernstig zieke kinderen.

  Je kunt de stichting steunen door via www.stichtingtikkiejijbenthem.nl een donatie te doen.

  Van Bruggen Adviesgroep de Liemers (bordsponsor & ledenvoordeel)

  Van Bruggen AdviesgroepTrots zijn wij als Van Bruggen Adviesgroep De Liemers dat wij vanaf heden sponsor zijn van KV De Zwaluwen. Ben jij van plan een huis te kopen of heb je vragen over je huidige hypotheek of verzekering? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep De Liemers aan het juiste adres.

  Deze samenwerking vieren we niet alleen, maar met iedereen. Daarom ontvang je ter ere van onze samenwerking met KV De Zwaluwen bij het afsluiten van een hypotheek een diner voor twee personen op onze kosten. Bel 0316 280 663 of ga naar vanbruggen.nl/zevenaar en maak een vrijblijvende (online) afspraakop ons kantoor aan de Didamsestraat 2a te Zevenaar.

  Lapré reclame & belettering (bordsponsor)

  Lapre reclame & beletteringMet een no-nonsense aanpak en met een dosis enthousiasme verzorgen wij alles op gebied van sign & print. Bij ons geen doorsnee belettering, maar een unieke uitvoering wat past bij jouw onderneming. Met een team van specialisten maken wij dagelijks de mooiste beletteringen!

  Bij ons kun je terecht voor autobelettering & carwrapping, gevelreclame & lichtreclame, instore & outstore signing en wandvisuals zoals textielframes en naadloosbehang. Het is tijd om reclame op een nieuwe frisse manier aan te pakken.

  Meer info vind je op: https://laprereclame.nl/