Zwaluwen 2 – Duko 2

Wedstrijd tegen DUKO… Altijd weer even wat extra inzet om niet te verliezen van de buurtjes. 12 uur allemaal top fit aanwezig om eerst even te shinen voor de foto’s in de jumbo boekjes. De lachspiertjes waren al warm en nadat we warmgelopen hadden waren we klaar voor. De vakken waren bekend, namelijk: Kim, Ditte, Kasper en Jorre. Aan de andere kant Twan, Daan, Lonneke en Roos. De eerste helft begon goed, al snel stonden we voor met 6-0 en zat de moed er goed in.

Maar al snel kwamen er ook wat tegendoelpunten waardoor we in de rust toch even goed moesten bespreken hoe we weer tot een goede voorstand wilden gaan komen. Egbert was niet aanwezig, maar de coachrol werd de 1e helft goed overgenomen door Harald. Al waren we hem in de rust verloren en hebben we onszelf even op de plus en minpunten gewezen.

De 2e helft begon en Duko kwam aardig terug waardoor het steeds wat begon te schommelen met de tussenstand. Het was spannend op veel momenten, 1 doelpuntje verschil voor, dan toch weer 2 doelpuntjes voor maar dan toch maar weer 1. Twan heeft de laatste minuten zijn bijnaam “Koning Rebound” weer goed waargemaakt door alle ballen te vangen zodat de aanval door kon gaan met aanvallen. De zenuwen werden goed opgevoerd maaaaar uiteindelijk hebben we toch met 2 doelpunten verschil weten te winnen, en dat was een goede afsluiter van het weekend!