EKC Nääs 2 – Zwaluwen 2

Zondag 24 september speelde we met het 2de tegen EKC Nääs 2. Na de overwinning van vorige week wilden we dit graag doorzetten. Egbert kon er helaas weer niet bij zijn, maar was Daan Elfring er weer om ons te helpen. We begonnen met de vakken: Twan, Daan vH, Lonneke, Rachel in de aanval en in de verdediging begonnen Jorre, Daan E, Ditte & Kim. Martijn vond het coachen vorige week zo leuk dat hij vandaag ook weer mee wilde naar Enschede.

In het begin van de wedstrijd verliep het allemaal vrij moeilijk. De aanval had moeite met het afronden van hun kansen en de verdediging hield het goed dicht. Na 20 minuten spelen werd eindelijk het 1ste doelpunt gemaakt en stonden we 1-0 voor. Er werd erna vrij gauw de 1-1 gemaakt. Toen ging het iets sneller met de doelpunten, maar ging het gelijk op tot de 3-3. Daarna sloegen we een gat en gingen we met 4-8 de rust in.

Na de rust gingen we gelukkig verder met de doelpunten maken en het goed dichthouden in de verdediging. Al hoewel het eerste verdedigingsvak ook in de 2de helft zo’n 20 minuten achter elkaar heeft mogen verdedigen. Uiteindelijk is het 6-14 geworden. We hopen jullie volgende week te zien bij onze wedstrijd tegen Duko om 13:30 met erna het 1ste tegen Duko!