EKC Nääs 1 – Zwaluwen 1

Deze wedstrijd was de derby van de coaches, bij KVZ hebben zij naast elkaar gediend en nu moeten ze tegen elkaar.

Na een wedstrijd analyse en te horen hebben gekregen wie je tegenstander is, konden we er vandaag vol tegen aan. Je wist wat je moest doen en wat je taak was. (Er stond namelijk voor beide coaches veel op het spel)

De wedstrijd is begonnen. De eerste minuten vlogen de ballen ons om de oren en stond het al snel 8-2. (Wake-up call)

Na nog meer druk te geven op je tegenstander begonnen we eindelijk lekker te spelen en vochten we terug. Toch was het lastig het gat van 6 doelpunten kleiner te maken en veel balen werden te kort geschoten. De rust stand was 12-6.

Na een peptalk van Harald moesten we deze wedstrijd doorzetten en punten gaan pakken. Verliezen was geen optie!

De tweede helft begon en we maakten het gat kleiner met 4 doelpunten verschil. Stand 12-8. We begonnen ook steeds meer te merken dat EKC Näaäs in conditie problemen kwam, hier hebben wij op geantwoord door Ruud en Daniëlle in te zetten!

In de tweede helft hebben we dan ook beter gespeeld dan in de eerste helft maar de eindstand is tevergeefs, geen punten voor de Zwaluwen. Eindstand 21-14.

Wij mogen best trots terugkijken op een goede wedstrijd, iedereen heeft zijn taken goed uitgevoerd en het de tegenstander zo lastig mogelijk gemaakt.

Hier nemen wij toch geen genoegen mee!  Deze derby of the coaches moet een keer gewonnen worden en wel op Marconistraat 18!

We zien jullie graag volgende week langs de kant tegen Zwaluwen 1 – Duko 1.