Zwaluwen 1 – Ready ’60 1

23 september was een druilerige dag. De hele dag door stond er regen op de planning. Na twee mindere wedstrijden van het eerste van de Zwaluwen was dit het decor van de 3de wedstrijd tegen Ready 1. Een paar minuutjes voor half drie floot de scheidsrechter de wedstrijd in.

Lasse scoorde het eerste doelpunt voor de Zwaluwen. Helaas kwam de uitploeg gelijk met een antwoord, wat resulteerde in 3 doelpunten tegen. De zelfde doelpunten aantal herhaalde zich en dat maakte een stand van 2-6. Dit was duidelijk geen goede start van het vlaggenschip van de Zwaluwen. Na meer als een kwartier gespeeld te hebben wist Zwaluwen zich beter te wapenen tegen de fysieke uitploeg. Met een stand van 6-9 werd er in de laatste minuut nog een strafworp geforceerd door de thuisploeg. Deze wordt helaas niet afgemaakt waardoor de Zwaluwen na de rust een gat van 3 doelpunten moest goed maken.

De tweede helft kwam de thuis ploeg steeds verder los, helaas bleven de doelpunten redelijk uit. De uitploeg had het nog iets zwaarder om te scoren. Na tien minuten te spelen gaf dit een stand van 10-10 en was alles weer open.
Na een saaie tien minuten waar in weinig gebeurt, opent de tegenpartij de score weer met een afstand schot. Maar gelukkig stond aan de zwaluwen kant Lonneke in het veld om het in de laatste 5 minuten weer gelijk te maken.
In de laatste minuut werd de bal nog een keer ontfutseld en kon Zwaluwen nog een keer aanvallen. Met de beer van de lage landen onder de paal werd er nog een keer aangelegd van 12 meter door Bram en werd er gescoord. Met dit doelpunt werden de eerste punten voor de Zwaluwen binnen geharkt en bleven de punten in Zevenaar!

Aankomende zondag speelt de zwaluwen nogmaals een thuiswedstrijd. Laten we hopen dat de punten nogmaals in het mooie Zevenaar mogen blijven. We zien jullie graag weer, hopelijk nu met beter weer, om 14.30 uur!

Met vriendelijke en sportieve groeten,
Een gelukkige zwaluw