Zwaluwen 1 – Kesteren 1

Het nieuwe seizoen is dan eindelijk begonnen. Na een aantal oefenwedstijden en een 1e plaats tijdens het trainingsweekend mochten we weer beginnen. Met een nieuw team en een goede voorbereiding speelden we de eerste wedstrijd tegen Kesteren 1.  Een nieuwe tegenstander waar we nog niet tegen hadden gespeeld en dus ook nog niet kenden.

Na lekker te hebben ingeschoten begon de wedstrijd. We begonnen moeizaam en al snel stonden we 0-2 achter door twee afstandsschoten van de tegenstander. We probeerden terug te komen, maar het lukte niet goed. We bleven achter de feiten aanlopen. Er werd niet veel gescoord in de eerste helft en dat kon je ook wel zien aan de ruststand. We gingen namelijk de rust in met een 3-6 achterstand.

We begonnen sterker aan de tweede helft. We bleven positief en al snel waren we tot 8-9 terug gekomen. Dit bleef helaas niet zo en het scoren lukte ook niet meer. Vooral in de aanval lukte het spel niet. De tegenstanders bleven daarentegen wel scoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 10-15 nederlaag.

Aanstaande zondag spelen we uit tegen Dot (O) 1.