Zwaluwen 2 – Juventa 3

Na een paar oefenwedstrijden gehad te hebben begon het seizoen nu toch echt. Waar John vorig jaar aan het eind afscheid had genomen als trainer/coach stond hij zaterdag toch aan de lijn. Samen met Coen Hülkenberg gaat hij aankomend jaar de trainingen en coaching verzorgen. Afgelopen vrijdag gaf Coen trainen en zaterdag stond John langs de kant. Hier zijn we als team enorm blij mee!

Na goed ingeschoten te hebben floot de scheidsrechter de wedstrijd in. We beginnen heel scherp in de wedstrijd en het staat al gauw 4-0. Na een kwartier gespeeld te hebben krijgen we onze eerste tegendoelpunt, 4-1. De tegenstanders had moeite om tot scoren te komen en daarnaast lag het geluk ook aan de kant van de blauw-witte spelers.  Het scoren ging minder makkelijk bij ons maar we gingen toch de rust in met een 7-3 voorsprong. Na de pauze hebben we veel steekjes laten vallen en liepen we achter de feiten aan tot het 8-8 werd.

John sprak de nodige felle woorden in de time-out hopende dat we ons zouden herpakken. Helaas lukte dit niet, we lieten steken vallen in de aanval. We waren niet meer met onze kop aan het korfballen, iets wat we onszelf enorm kunnen verwijten. De wedstrijd eindigde in een 9-12 nederlaag.

Aanstaande zondag spelen we uit tegen Zwart-Wit uit Delden.