Informatie C-selectie en D

Volgend seizoen zijn er twee C-teams. De komende weken gebruiken we om te selecteren welke spelers het beste tot hun recht komen in welk team. We kijken daarbij naar korfbalkwaliteit, maar ook naar de combinatie van spelers. Uiteraard speelt trainingsopkomst en inzet tijdens trainingen en wedstrijden ook een rol. De trainers van de C zullen samen met de TC (Technische Commissie) en de JC (Jeugdcommissie) de teams samenstellen. Hierbij kunnen ze informatie opvragen bij de huidige trainers. We willen dit beoordelen door aanwezig te zijn bij de trainingen en de oefenwedstrijden.

Het programma:

Woensdag 20 juni Training C1 en C2
Vrijdag 22 juni Oefenwedstrijd DUKO om 19:00 uur
Woensdag 26 juni Training C1 en C2
Vrijdag 29 juni Training C1 en C2
Zaterdag 30 juni Teams worden bekend gemaakt

Na de wedstrijd van 30 juni worden de teams bekend gemaakt. Ondanks dat er twee teams gemaakt worden, zal de C1 en C2 zoveel mogelijk samen op gaan trekken. De trainingen zullen voor het grootste gedeelte van de tijd gezamenlijk zijn.

Informatie C/D
Daarnaast hebben we helaas nog een afmelding ontvangen en één verkeerde inschatting gemaakt, waardoor we twee spelers minder hebben in de D1 dan verwacht. Dit terwijl we wel een grote C1 en C2 hebben. Dit betekent dat de D1 elke week compleet wordt gemaakt met twee spelers uit de C (dit zal per toerbeurt gaan). Deze twee spelers zullen die week twee keer met de D trainen en spelen op zaterdag mee met de D en niet met de eigen C ploeg.

Voor vragen kan je contact opnemen met de TC en JC.