Giga Kangoeroe Clinic

Giga Kangoeroe Clinic

Op zaterdag 23 juni van 11.00 – 12.00 uur is de Giga Kangoeroe Clinic! Deze clinic is voor alle kinderen uit de Gemeente Zevenaar van 3 t/m 6 jaar. Tijdens deze clinic gaan de kinderen leuke spellen doen samen met een gediplomeerde begeleider. De kinderen krijgen iets te drinken en te eten dus ze hoeven niets mee te nemen. Jumper de kangoeroe komt ook langs en gaat met de kinderen dansen en knuffelen. Op deze dag maken we leuke foto’s van alle kinderen. Deze foto’s krijg je thuis gemaild. Vraag daarom aan je ouders om je z.s.m. per email aan te melden.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juni
Email naar: gigakangoeroedag@dezwaluwen.nl
Vermeld je voor- en achternaam, leeftijd, school en klas

p.s. als je ouders en/of opa- en oma het leuk vinden om te kijken zijn ze altijd welkom. De koffie staat klaar!

WAAR EN WANNEER:
Zaterdag 23 juni 11.00 – 12.00 uur
KV De Zwaluwen, Marconistraat 18 Zevenaar