Zwaluwen A1 – Apeldoorn A2

Zaterdag 26 mei speelde Zwaluwen A1 thuis tegen Apeldoorn A2. Dit was de tweede keer dat we tegen Apeldoorn speelden, de eerste wedstijd tegen hun was onze eerste van dit seizoen. Die wedstrijd eindigde in een uitslag van 12 – 10 voor het Apeldoornse team.

In de wedstrijd van 26 mei stond Apeldoorn al gauw 0-2 voor. Vanwege de warmte en velen blessures lukte het ons niet om echt goed tegen Apeldoorn in te gaan. Hierdoor stond het met de rust helaas 0-5.

We kregen een goede pep talk en veel hulp van de B1 waardoor we na de rust al snel weer nek aan nek gingen. Het team bestond toen uit maar 4 spelers uit ons team en 4 spelers uit de B1. Dit kwam vanwege de velen blessures en vanwege de hitte van maar liefst 32(!) graden.

De wedstrijd eindigde in 9-8 voor ons, helaas scoorde Eddy net na het fluitsignaal waardoor het 10-8 had kunnen staan maar toch was de winst binnen. Door deze winst staan we nu op nummer 1 van onze poule.
Mariëlle, Maaike, Luuk en Willem, ontzettend bedankt voor het meespelen.