Zwaluwen A1 – Rheko A2

Zaterdag 19 mei speelden Zwaluwen A1 thuis tegen Rheko A2. We gingen met veel moed de wedstrijd in en stonden al snel 4-1 voor. Daarna lieten we het even lopen en stonden we ineens 5-8 achter. We gingen de rust in met 6-9. In de rust kregen we een duidelijke boodschap met wat er anders moest.

Na de rust scoorden beide ploegen al snel drie keer, waardoor het 8-11 kwam te staan. Gelukkig konden we terugkomen en stond het 11 minuten voor tijd 11-11. Het werd erg spannend, maar gelukkig lukte het scoren en kwam het 14-11 te staan. Dit mede dankzij de zes doelpunten van Eddy, maar ook Veerle die in de rust aan gaf het best moeilijk te hebben, maar aan het eind van de wedstrijd scoorde en toen ze daardoor weer vol vertrouwen zat vlak daarna nog een keer scoorde.

In de laatste minuten scoorde de tegenstander nog een keer, waardoor we uiteindelijk met 14-12 gewonnen hebben. Het was een echte teamprestatie en ook Tobias uit de B1 heeft ons deze wedstrijd goed geholpen met zijn drie doelpunten.

Sjoerd was die dag ervoor 20 geworden en dus hadden we twee redenen om na de wedstrijd met z’n allen af te sluiten met een lekker stuk taart van Sjoerd!