Zwaluwen 1 – EKC Nääs 1

Zondag 22-4
Super Sunday op het veld van de zwaluwen.
Nadat het 4e en het 2e hadden gewonnen waren wij aan de buurt.

Het 2e heeft een mooie pot gespeelt tegen EKC NÄÄS met een goede inhaalreeks en daardoor hebben ze de wedstrijd gewonnen met 15-14. Daarna waren wij aan de beurt tegen koploper EKC NÄÄS en we waren gebrand om te winnen.

De eerste helft ging het in het begin gelijk op maar er werden veel strafworpen gemist, maar wij waren toch iets beter in de afronding. Hierdoor stonden we met 9-6 voor in de rust.

Begin 2e helft was het bij ons heel slordig, er werden veel fouten gemaakt en daarom kwam EKC NÄÄS steeds dichterbij. Hierdoor domineerde de uitploeg helaas in de 2e helft. We hebben het zelf als team helemaal weg gegeven en daarom hebben we misschien ook wel terecht verloren met 14-15.

We willen al het publiek bedanken voor de komst op de super Sunday en voor alle aanmoedigingen!! Wij zijn nu twee weken vrij en na Hemelvaart (zondag 13 mei) spelen we pas weer. Deze wedstrijd is de derby van de Liemers en wordt gespeeld in Duiven! Heel graag tot dan en anders tot de volgende keer!

Groetjes van het eerste