Zwaluwen 2 – Kios 3

Na het zoeken van paaseieren moest er een wedstrijd worden gekorfbald, John en Manou die waren heel iets later bij de wedstrijd aanwezig aangezien ze het laatste eitje toch ook echt gevonden moesten hebben. Afgelopen zondag stond Kios 3 (de koploper, wat bij velen onbekend was) op de planning. Daan van Heeckeren kond helaas niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Evenals Roos die helaas door een ongelukje de wedstrijd van de zijkant moest bekijken.

In de aanval begonnen Ditte, Annika, Daan Elfring en Twan. In de verdediging stonden Manou, Kim, Jorre en Kasper. De familie Post was gevraagd om samen met Coach John de bank warm te houden.

De eerste helft begon scherp waardoor wij snel op een voorsprong kwamen. Vooral de dames scoorden goed! Ook verdedigend waren we er goed bij waardoor ze er in de 1e helft maar 3 scoorden. Wij gingen met 8-3 voorsprong de rust in.

Begin van de 2e helft ging het nog goed vooral nadat Twan snel achter elkaar scoorde en we daardoor goed mee bleven scoren met de tegenstanders die toch ineens gingen scoren. Doordat ze begonnen te scoren hadden wij het zwaarder en liep het allemaal wat moeizamer. Uiteindelijk kwamen de tegenstanders erg dichtbij tot 14-13, toen kwam Martijn erin met als missie om in de aanval expres hard te gaan schieten, met succes dat er een lange aanval van wel 4 minuten tot stand kwam. Echter werd er door de tegenstanders gescoord. De laatste paar minuten mocht Eveline het nog proberen. Helaas viel er geen doelpunt waardoor de wedstrijd is geƫindigd met 14-14.

Het voelde als een verlies maar mogen eigenlijk niet klagen tegen de nummer 1.

8 april speelt het tweede zijn volgende wedstrijd uit tegen het altijd lastige Apeldoorn 3.