Redesign website

Hey hallo! Afgelopen jaar zijn we vanuit de Communicatie & sponsoring commissie bezig geweest om de website een nieuw uiterlijk te geven. De volgende doelstellingen wilden we behalen:

  1. De Zwaluwen identiteit toevoegen. Op de oude website stond geen vermelding van onze vereniging. Zelfs de naam stond er niet. Dit hebben we opgelost door gebruik te maken van het jubileumlogo, een welkomtekst toe te voegen en een afbeelding van onze accommodatie in de header te plaatsen.
  2. Belangrijke zaken vindbaar maken. Voorbeeldje: het rijschema verdween na een aantal weken op pagina 4 van de homepagina. Niet handig. Onder “Media” hebben we een pagina “Documenten” toegevoegd waar alle belangrijke documenten (teamindeling, trainersindeling, barschema, rijschema etc.) geplaatst worden. Daarnaast verschijnen ze nog gewoon in de nieuwsberichten. We hebben ook een zoekformulier toegevoegd waarmee je makkelijk de juiste informatie kan vinden.
  3. Opgeruimde achterkant van de website. Het was een rommeltje. Hier hebben jullie natuurlijk weinig mee van doen. Dit hebben we ook aangepakt.

Een doelstelling waar we ons nu op gaan richten is de verbetering van de interne communicatie naar de leden toe. Hier zijn we al mee begonnen door de Zwaluwenpost een nieuw leven in te blazen in de vorm van een digitale nieuwsbrief. Helaas is dit op een zijspoor terecht gekomen, komende tijd gaan we dit aanpakken.

Een ander onderdeel wat bij deze doelstelling past is het versturen van notificaties. Binnen je browser kan je “meldingen van websites” toestaan. Als je dit toestaat kunnen wij aanvinken dat je een notificatie krijgt. Dit kan op je desktop en op je smartphone. Let op: het is alleen mogelijk voor safari, chrome en firefox. Dit hebben we al gedeeltelijk ge├»mplenteerd, komende tijd gaan we dit verbeteren. Wees gerust, alleen bij hele belangrijke berichten krijgen jullie en notificatie.

De foto’s bij de teams zijn afkomstig van de Jumbo sportplaatjesactie. Hierbij hebben we gekeken naar je privacy instellingen op sportlink. Als je de foto niet wilt laten zien dien je dit in de sportlink app aan te passen en een mailtje naar de redactie te sturen.