Zwaluwen 2 – Wageningen 7

Zaterdagavond 17 februari begon de wedstrijd om 18.50 Zwaluwen 2 tegen Wageningen 7. Allemaal warm gelopen en goed ingeschoten begonnen we aan de wedstrijd. Scherp beginnen is het doel om de punten in Zevenaar te houden.

In de 1ste helft van de wedstrijd scoorde Kim de 1-0. Wageningen kon dat niet ongestraft laten gebeuren en scoorde de 1-1. De rest van de eerste helft liep de stand redelijk gelijk op en gingen we de rust in met 5-3.

In de 2de helft is Sjoerd Goorman er in gekomen voor Daan H. Toch ging het scoren minder makkelijk als in de 1ste helft. Lonneke was gewisseld voor Naomi. Ondertussen staat het 7-5. Lonneke is er weer ingekomen voor Kim. Maar Wageningen wist toch de score bij te houden en al snel werd het 7-7. Alles kon nog gebeuren zelfs een gele kaart, die werd mee naar huis genomen door Wageningen. Helaas hebben ze ook de punten mee kunnen pakken. De wedstrijd eindigde met 7-8.