Zwaluwen 2 – DOT(O) 3

Afgelopen zondag 4 februari speelden wij tegen Dot Oss 3. We waren vastberaden om de punten in Zevenaar te houden. Helaas moesten Manou en Daan E het vanaf de kant bekijken en waren Kasper, Roos en John afwezig. Gelukkig hadden we daar goede vervanging voor, namelijk; Annika, Bert-Jan en Naomi! Manou en Daan E waren er wel bij en waren onze topcoaches voor vandaag, samen met Harald.

In de aanval begonnen we met Lonneke, Kim, Jorre en Twan. In de verdediging begonnen we met Ditte, Annika, Egbert en Daan vH. Bert-Jan en Naomi begonnen op de bank.

In de eerste helft kwamen we al gauw op een 0-3 achterstand, maar gelukkig kwamen we weer terug op 5-5 en gingen we de rust in met 10-6.

Nadat we in de rust door Harald waren toegesproken gingen we er weer vol moed tegenaan om de voorsprong te behouden en om onze eerste 2 punten te gaan pakken. Na een minuut of 10 gespeeld te hebben in de tweede helft werd Daan vH gewisseld voor Bert-Jan. De tweede helft was wat minder qua doelpunten, maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd weten te winnen met 14-10! Eindelijk onze eerste 2 punten binnen en hopelijk kunnen we dat de volgende wedstrijd doorzetten!

Supporters bedankt en we hopen jullie de volgende wedstrijd weer te zien om ons aan te moedigen naar de volgende 2 punten! Onze volgende wedstrijd is weer thuis, op zaterdag 17 februari tegen Wageningen 7 om 18:50 uur.