Zwaluwen 2 – AKC (Al) 3

Nadat het 4e van de Zwaluwen voor ons speelde en het 1e na ons mocht het tweede op zondag 7 januari aantreden tegen AKC 3 uit Almelo. Zeer ervaren oud eerste spelers die ongeslagen bovenaan staan.

We wisten dan ook vooraf al dat het erg moeilijk zou gaan worden. Onze doelstelling was om veel te leren van deze ervaren spelers. Met twee afwezige heren Jorre- die mee moest spelen met het eerste en Kasper- die nog niet voldoende hersteld was van zijn ziekte was Luuk bereid om met ons mee te spelen na zijn eigen wedstrijd met het 4e.

In het eerste kwartier konden we het redelijk bijhouden. Maar uiteindelijk werd het inderdaad een moeilijke wedstrijd voor ons. We gingen dan ook de rust in met een tussenstand van 1-20. Maar we gaven de moed niet op en gingen met volle energie de tweede helft in. Daardoor konden we toch nog zeven keer scoren en de schade beperken.

AKC was te sterkt en de wedstrijd werd geƫindigd met een stand van 8-32.

Zwaluwen 2 wilt alle supporters bedanken en we zien jullie graag bij onze volgende wedstrijd op zondag 14 januari tegen EKCA 2.