DOT (Oss) 3 – Zwaluwen 2

Op zondag 10 december stond voor ons een wedstrijd uit tegen DOT Oss op het programma. Helaas misten we een aantal sterke spelers: Egbert, die nog geblesseerd is, Twan, die basis stond bij het eerste, en Jorre konden er niet bij zijn. Gelukkig waren Sjoerd en Bert-Jan met ons meegekomen, heel erg bedankt daarvoor! Ook waren we erg blij dat wij John Vaupell mee hadden, hij had een training verzorgd ter voorbereiding op de wedstrijd en was er nu bij om ons te coachen.

Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, omdat we dit zaalseizoen nog altijd geen punten hadden weten te bemachtigen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! We begonnen met Lonneke, Ditte, Daan E en Sjoerd in het aanvalsvak en Roos, Manou, Daan H en Kasper in de verdediging. Gedurende de eerste helft liep de score gelijk op. Lonneke viel al gauw uit doordat zij niet lekker werd maar gelukkig hadden wij Kim op de bank om haar plek in te nemen. Tijdens de rust stond het 7-7. We maakten dus zeker een kans om te winnen vandaag!

Na de rust kwam Bert-Jan erin voor Sjoerd. Helaas lukte het het vak van Roos tijdens de tweede helft niet om mee te scoren met DOT. Net als vorige week, scoorde wij een kwartier lang geen doelpunten waardoor de tegenstander een voorsprong kon nemen. Wij maakten slechts 3 doelpunten tijdens de tweede helft waardoor de wedstrijd eindigde in 17-10.

Zaterdag gaan we er weer vol goede moed tegenaan thuis tegen Oost-Arnhem om 20.15. Hopelijk tot dan!