DOT (Oss) 1 – Zwaluwen 1

Afgelopen zondag stond de wedstrijd DOT (Oss) 1 -Zwaluwen 1 op het programma. De vakken waren een beetje gewijzigd aangezien Ruben nog last van zijn knie had. De vakken bestonden uit: Coen, Lasse, Daniëlle en Ilse. Aan de andere kant stonden Bram, Twan (debutant), Alineke en Linda.

De wedstrijd begon niet echt in ons voordeel. Het stond al gauw 3-0. Waarna wij het eerste doelpunt scoorde door middel van een stip. Hiernaar werd voor 15 minuten lang niet door ons gescoord. Helaas deed DOT dit wel. Met een afstandsschot maakten we de 7-2. De eerste helft was erg ondermaats. Er werd te weinig gescoord en er werd te makkelijk vrije ballen weggegeven. Met een stand van 12-4 gingen we de rust in.

Er werd bar weinig gezegd in de rust. We wisten allemaal dat dit wel erg gemakkelijk ging. We zette onze schouders eronder en scoren langzaam doelpunt naar doelpunt. Met nog tien minuten op de klok staat het ineens 16-13 en krijgen we het gevoel dat het misschien nog kan. DOT benut een stip en maakt een schot en het staat weer 18-13. We proberen nog terug te knokken maar de eerste helft heeft ons de das om gedaan. De eindstand was 18-13.

We hopen dat het zondag beter gaat. Zondag staat Klimop op het programma. Klimop heeft eveneens nog geen punten gehaald en zal ook punten willen gaan pakken. Dus kom ons aanmoedigen zodat de punten in Zevenaar blijven.

Zondag 10 december 16.10 uur: Zwaluwen 1 – Klimop (A) 1
Team van de week: D1