Zwaluwen 1 – Elburg 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Elburg op het programma. Na aanvang en de gebruikelijke voorbereiding begon de match. Voor de wedstrijd was ons verteld dat dit belangrijke punten zijn die in Zevenaar moeten blijven, dus wij waren gebrand om te winnen.

Na bijna 7 minuten spelen en een paar fraaie doelpunten (2-2) is het nog steeds gelijk, en je ziet dat beide ploegen er hard voor knokken. En zo blijft het eigenlijk de hele eerste helft door gaan, beide kanten komen op voorsprong en de ander komt weer gelijk met als ruststand 9-10.

Na een paar slokken water en een Dextro van Malou gaat iedereen weer fit het veld in. Met een wijziging in de ploeg want Kees is in het veld gekomen.

Het fluitsignaal van de tweede helft klinkt, en iedereen gaat er weer voor. En dat resulteert gelijk in twee doelpunten van onze kant waardoor de achterstand met rust ineens een voorsprong na rust is geworden. Maar na een paar minuten gespeeld te hebben weet Elburg de korf ineens te vinden en schieten er zes doelpunten in,  dan is er ineens die achterstand van 13-17 die we de hele wedstrijd nog niet gezien hebben. Maar we laten het er niet bij zitten en knokken ons terug met wat tactische wissels van Harald en dan staat er ineens een stand van 20-20 met nog een paar minuten te spelen.

Met nog twee minuten spelen weet Elburg de 20-21 te scoren en kunnen wij er niet meer bij komen. Helaas hebben wij deze wedstrijd niet kunnen winnen, wel willen wij het publiek en de reserves bedanken en hopelijk tot de volgende thuiswedstrijd.