Zwaluwen 2 – Zwart Wit 2

Afgelopen zondag, 26/11/2017, nam Zwaluwen 2 het op tegen Zwart Wit 2.
De wedstrijd begon goed voor de Zwaluwen, met in de eerste 5 minuten al een 2-0 voorsprong. Zwart Wit schrok wakker en scoorde ook, waardoor het al snel 2-2 stond. Zwaluwen liet dit niet zomaar toe en maakte er snel 3-2 van, waarna Zwart Wit terug sloeg met 3-4. Zo vielen de doelpunten over en weer en stond het na een spannende strijd 6-6. Met deze stand gingen we met een strijdlustig gevoel de rust in. John Vaupell was op snuffelstage en nam in de rust het woord. Hier kregen we bruikbare tips om mee te nemen naar de tweede helft.

Na de rust vervolgde de strijd, maar nam Zwart Wit de leiding en maakte er al snel 6-7 van. Zwaluwen pakte terug en maakte er 7-7 van, waarna de 8-7 snel volgde. Zwart Wit pikte dit niet zomaar en vocht terug. Zij maakte er snel 8-8, 8-9 en zelfs 8-10 van. Zwaluwen begon hem te knijpen en maakte er 9-10 van.
Na een spannende strijd scoorde de Zwaluwen net niet genoeg om te winnen van Zwart Wit. De eindstand werd 11-15, het resultaat van een leuke, spannende en gewaagde wedstrijd.

Helaas mochten we na deze wedstrijd afscheid nemen van Rachel. “Op je hoogtepunt moet je stoppen.” Dat heb je bewezen Rachel, in de rust waren maar liefst 80% van de doelpunten uit jouw handen gekomen.

Volgende week gaan we op reis naar het zuiden en brengen we een bezoek aan Oss.