Trainingsclinic selectie voor de jeugd

Aan het begin van het seizoen hebben wij afgesproken om voor de gehele jeugd van de Zwaluwen als selectie een trainingsclinic te geven. Dit gaan wij doen op 4 november in de Cluse in Herwen van 13.00 uur t/m 17.00 uur. De opzet zal zo zijn dat er per uur een groep kinderen door spelers en speelsters zal worden getraind op diverse onderdelen van de korfbalsport. Deze blokken van een uur worden weer verdeeld in blokken van 15 minuten waar de kinderen op doordraaien. Als afsluiting van het uur wordt er een wedstrijd gespeeld met en tegen de selectiespelers.

  • 13.00 uur tot 14.00 uur. De ploegen uit de E en D.
  • 14.00 uur tot 15.00 uur. De ploegen uit de C.
  • 15.00 uur tot 16.00 uur. De ploegen uit de B.
  • 16.00 uur tot 17.00 uur. De ploegen uit de A.

Na de trainingsclinic zijn er voor het tweede en eerste nog oefenwedstrijden tegen Keizer Karel uit Nijmegen. Deze wedstrijden beginnen om 17.30 uur voor het tweede en om 18.45 voor het eerste. Wij hopen natuurlijk dat er ter afsluiting van deze dag nog het nodige publiek blijft kijken om de beide teams aan te moedigen.

Harald Vogd.